ebförvaltning

Nyheter i Risätter

Nyheter i Risätter

Efter att vi tog över dessa fastigheter i februari i år har vi fått en hel del önskemål och tips från er hyresgäster på vad som behöver åtgärdas på fastigheter och inom området. Det har vi tagit till oss och under våren och sommaren har vi därför haft en hel del aktiviteter igång och vi hoppas att ni inte blivit allt för mycket störda av dessa. Själva är vi nöjda med att vi hunnit med så pass mycket och vi kommer att fortsätta nästa år igen. Vi har i år i första hand inriktat oss på fasader och grönområden.

Vi har bland annat tvättat, och målat 11 av verandorna och vi kommer att göra klart de återstående under nästa vår. Vi har målat förrådshusen och tvättstugan samt två av husen, vi kommer även här att fortsätta med några fler hus nästa år. Häckar och träd har klippts och nästa år hoppas vi kunna ta ner något träd efter era önskemål samt klippa ytterligare träd.

Alla dessa åtgärder och insatser är naturligtvis förbundet med kostnader varför vi som ägare vädjar till er alla att vårda och vara rädda om området, er veranda och husen i allmänhet så att vi på så sätt minskar slitage och framtida underhåll. I slutändan så kan vi alla bidra till en god trivsel och boendemiljö i de gamla fina husen på Risätter. Själv har jag haft mycket nöje med att lära känna er hyresgäster och jag hoppas att det är ömsesidigt.

I slutändan så kan vi alla bidra till en god trivsel och boendemiljö i de gamla fina husen på Risätter. Själv har jag haft mycket nöje med att lära känna er hyresgäster och jag hoppas att det är ömsesidigt.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *