Risätter

Klassiska bruksbostäder med anor

Våra fastigheter ligger i Risätter i utkanten av Deje, vackert belägna i lantliga omgivningar i närheten av Klarälven. Detta är ett område i klassisk bruksmiljö med anor från 1920 talet. Här finns stora gräsytor med lummig trädgård och uteplatser som räcker till alla. Parkeringsplats, kallförråd och tvättstuga finns inom området. Vi kan erbjuda ett boende med både hyresrättens och villaboendets fördelar.

Risätter är ett lugnt område som ligger nära skog och natur, inte långt från Deje.  Goda kommunikationer finns.. I Deje finns skola och simhall, affärer, restauranger, kulturhus och bibliotek m.m. Vårdcentral finns i Forshaga. Deje tillhör Forshaga Kommun och du kan läsa mer om vad som finns på kommunens hemsida: www.forshaga.se

Adress: Karlstadsvägen 26-34 och Tjusbolsvägen 1-5

Våningar: 1-2 plan

Belägenhet: Vackert beläget med stora grönområden.

Antal lägenheter: 25

Storlekar:  1:or, 2:or och 3:or

Uppvärmning: Vattenburen värme med elpanna

Bilder

Karta

Fagerås

Marklägenheter med utsikt

Husen i Fagerås ligger på en höjd med utsikt norr ut mot Sunne. Husen är byggda i sutteräng och har väl tilltagna källarutrymmen. Lägenheterna är av typen marklägenhet där du kombinerar hyresrättens fördelar med villaboendets. Området är lugnt och ligger nära skog och natur. Kil är centralort och här finner du kommunal service och butiker. Fagerås har en central placering med tanke på sitt geografiska läge, här möts några av de större vägarna i Värmland och man kan erbjuda goda buss och tågförbindelser till och från orten. Här finns också skola, barnomsorg och idrottshall. För mer info besök www.kil.se.

Adress: Hagbacksvägen 1-31

Våningar: 2 plan

Belägenhet: Vackert beläget med utsikt på höjden i Fagerås.

Antal lägenheter: 16

Storlekar:  3:or  och 4:or/91-114 kvm.

Uppvärmning: Vattenburen värme med frånluftvärmepump

Bilder

Karta